QUI SOM
NOSALTRES

Som professionals creatius que ens enorgullim de la nostra feina i no ens aturem fins que els nostres clients no estan completament satisfets. Junts farem que l'arquitectura, l'interiorisme, els detalls i la cuina del teu negoci brillin a les nostres imatges.

 

Sabem com capturar l'essència de cada lloc, quins detalls són importants i quines composicions funcionen millor gràcies a la nostra àmplia experiència i el nostre equip fotogràfic de darrera generació.

 

Som disciplinats en seguir les directrius de cada client, però estarem encantats d'aconsellar-te sobre com obtenir els millors resultats.

 

 

 

 

 

 

MARIA ROSA VILA

Sóc fotògrafa, editora gràfica i professora de fotoperiodisme amb més

de 30 anys d'experiència. Estic llicenciada en Ciències de la Informació

i tinc un màster d'Edició Gràfica de la UAB.

Sóc especialista en fotografia de promoció turística i en reportatge d'arquitectura, interiorisme i paisatge. Amb els anys he après a desenvolupar un sentit estètic exigent amb la composició i una manera singular d'entendre la llum, la forma i el color, sempre a la recerca del millor angle, la millor il·luminació i la millor disposició dels elements.

El meu objectiu es crear imatges atractives que esdevinguin eines de comunicació potents i seductores que estimulin l'espectador.

 

Per últim, cada encàrrec fotogràfic el planifico acuradament i disparo

i processo personalment totes les meves fotografies amb la tecnologia digital més adient.

MAGÍ SANJOSÉ

Sóc llicenciat en biologia i professor. Durant 17 anys vaig treballar al departament comercial d'un important laboratori farmacèutic, però la meva passió per la fotografia em va fer abandonar una feina segura per formar-me com a fotògraf i dedicar-m'hi professionalment.

 

Sóc un fotògraf metòdic, tinc bon ull per la composició i estic entrenat en l'art de capturar imatges de qualsevol espai amb la millor llum i estil.

 

Quan faig fotos utilitzo totes les meves habilitats per a crear imatges atractives i suggeridores, però penso que és la gran dosi d'entusiasme

que li poso al meu treball que fa que les meves imatges tinguin

tan bona acollida.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Flickr Icon
  • Grey Instagram Icon

Aquesta web utilitza galetes per oferir una millor experiència i servei. Si segueixes navegant-hi, entenem que acceptes la nostra Política de Cookies

2016 © La General Fotogràfica  |  Magí Sanjosé 670 80 22 71 · 651 11 58 85 Maria Rosa Vila  |  lageneralfotografica@gmail.com

  • Facebook
  • White Instagram Icon
  • Houzz